|
|
Nomenclator produse - SARE :
A. Sare
B. Produse pe bază de sare - Alimentare
C. Produse pe bază de sare - Nealimentare
A. Sare:
1Sare de masă iodată gemă extrafină.
2. Sare de masă iodată gemă fină
3. Sare gemă de bucătărie iodată
4. Sare de masă iodată recristalizată
5. Sare alimentară gemă măruntă
6. Sare alimentară recristalizată
7. Sare gemă bulgări
8. Sare gemă pentru uz industrial
9. Sare recristalizată pentru uz industrial
10. Sare în soluţie
11. Sare pentru drumuri
12. Sare brichete
13. Sare tablete
1. Sare de masă iodată gemă extrafină
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 98,5%
- insolubil max 0,55%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0,2-0,71mm
- Tratată
- iodat de potasiu 40-50mg/kg
- antiaglomerant
- Ambalaj
- cutie carton 1/1kg
- pungă 1/1kg, pungă 5kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- Utilizare
2. Sare de masă iodată gemă fină
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 98,5%
- insolubil max 0,55%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0,1-1mm
- Tratată
- iodat de potasiu 40-50mg/kg
- antiaglomerant
- Ambalaj
- cutie carton 1/1kg
- pungă 1/1kg, pungă 5kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- Utilizare
3. Sare gemă de bucătărie iodată
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 98,5%
- insolubil max 0,55%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0-2mm
- Tratată
- iodat de potasiu 40-50mg/kg
- antiaglomerant
- Ambalaj
- cutie carton 1/1kg
- pungă 1/1kg, pungă 5kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- Utilizare
4. Sare de masă iodată recristalizată
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 99,3%
- insolubil max 0,1%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0-0,75mm
- Tratată
- iodat de potasiu 40-50mg/kg
- antiaglomerant
- Ambalaj
- flacon 200g, 250g şi 500g
- cutie carton 1/1kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- Utilizare
5. Sare alimentară gemă măruntă
- Caracterestici calitative principale
- NaCl min 97,0%
- insolubil max 1,55%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0-2mm, la cerere se pot livra şi alte granulaţii
- Tratată sau netratată
- Ambalaj
- pungă 2kg, 5kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- big-bags
- Utilizare
- industria alimentară, conservarea alimentelor
6. Sare alimentară recristalizată
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 99,3%
- insolubil max 0,1%
- umiditate max 0,15%
- granulaţie 0-0,75mm
- Tratată sau netratată
- Ambalaj
- pungă 2kg, 5kg
- sac 10kg, 25kg şi 50kg
- big-bags
- Utilizare
7. Sare gemă bulgări
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 97,0%
- insolubil max 2%
- umiditate max 0,5%
- granulaţie 0-50kg; 3-50kg
- Netratată
- Ambalaj
- Utilizare
8. Sare gemă pentru uz industrial
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 98,0%
- CaSO4 max 0,9%
- insolubil max 1,2%
- umiditate max 0,60%
- Tratată sau netratată
- antiaglomerant: ferocianura de potasiu max 100 mg/kg
- Ambalaj
- Utilizare
9. Sare recristalizată pentru uz industrial
- Caracteristici calitative principale
- conţine corpuri străine
- sare declasată (granulaţie necorespunzătoare)
- Tratată sau netratată
- antiaglomerant : ferocianura de potasiu max 100 mg/kg
- Ambalaj
- Utilizare
10. Sare în soluţie
- Condiţii minime de calitate
- Utilizare
11. Sare pentru drumuri
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 96,0%
- insolubil max 2%
- umiditate max 0,6%
- Tratată sau netratată
- antiaglomerant: ferocianura de potasiu max 100 mg/kg
- Ambalaj
- Utilizare
12. Sare brichete
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 95,0%
- insolubil max 2%
- umiditate max 0,5%
- Simple sau cu ingrediente la cererea beneficiarului
- Ambalaj
- Utilizare
13. Sare tablete
- Caracteristici calitative principale
- NaCl min 99,3%
- diametru 25-35mm
- Ambalaj
- pungă 1kg, 2kg
- cutie 1kg, 2kg
- sac 20kg
- Utilizare
* Condiţiile de calitate sunt reglementate prin C.S. sau prin contract.
|
|